Krbové vložky PREMIUM sú ideálne pre náročných klientov na dizajn.

Každý, kto má moderné myslenie, žije súčasný život a má inšpirujúcu prácu, chce aj do svojho domova priniesť niečo výnimočné. So znižujúcim sa počtom nábytku, so súčasnými trendmi v umení a vznikom nových svetlých, otvorených priestorov, sa stáva puristický dizajn čím ďalej viac obľúbeným. A firma Spartherm tieto trendy sleduje – a ako jeden z popredných európskych výrobcov krbových vložiek vyvinula rad produktov, ktoré spájajú moderné technológie a nadčasovo elegantný dizajn, nazvaný „Premium Edition“. Modely tejto rady sú dizajnovo a technicky premyslené do najmenších detailov.

V tejto typovej rade vyniká svojim minimalistickým pôsobením krbová vložka „V-ASh“. So šírkou ohniska 80 centimetrov a výškou 38 centimetrov, kde môže vyniknúť oheň v celej svojej šírke. Jedinečné na tejto vložke je jej bezrámové vyhotovenie a na rozdiel od klasických vložiek je možné ju inštalovať zároveň v jednej rovine so stenou krbu. Keď oheň vyhasne, krb ustúpi vizuálne do pozadia. Naopak ak horí, tak sa môžete pokochať na impozantnom tanci plameňov.

Dvierka s dvojitým sklom zaisťujú dokonalý výhľad na oheň a zároveň zaručujú optimálnu izoláciu. Preto je táto vložka vhodná do interiérov s nízkou tepelnou potrebou. Premyslený mechanizmus otvárania zaručuje ľahkú údržbu čistenia skla dvierok. Zdržanlivá elegancia, viditeľná precíznosť a merateľná účinnosť dohromady vytvárajú harmonický súzvuk. Takže praskajúci oheň vás ihneď upúta a stane sa stredobodom vášho interiéru a vašej pozornosti.

Mám záujem, zavolajte mi